Neem deel aan het Holland Paviljoen op de Water, Energy, Technology and Environment Exhibition (WETEX) in Dubai (23-25 Oktober 2017)

Sinds de ontdekking van olie in de Verenigde Arabische Emiraten meer dan 65 jaar geleden, is het land getransformeerd tot een moderne staat met een hoge levensstandaard. De VAE verbruiken door de ligging, maar ook door de levensstijl, veel energie en water: 83% meer dan het gemiddelde verbruik wereldwijd. De Emiraten hebben zichzelf als doel gesteld om in 2021 24% van het energieverbruik uit low carbon bronnen te verkrijgen (in 2014 was dit slechts 0.2%). De Dubai Electricity and Water Authority (DEWA) investeert de komende jaren 27 miljard dollar in cleantech oplossingen (voor water, energie en milieu). Daarnaast vindt in 2020 de World Expo plaats in Dubai. De voorbereidingen hiervoor bieden mogelijkheden voor de water, energie en milieutechnologie sector.

Gezien de ambitie van de VAE en de daarbij horende mogelijkheden voor de Nederlandse sector werken Cleantech Holland, FME, ENVAQUA, NWP, Water Alliance en de TopSector Energie voor het 2e jaar op rij samen om zich in Dubai te presenteren. Wij willen Nederland op de WETEX promoten als land van kennis en kunde op het gebied van watermanagement, duurzame energie en milieutechnologie, door de realisatie van een landenpaviljoen waar Nederlandse bedrijven en organisaties aan deel kunnen nemen. De gehele Nederlandse cleantech sector staat centraal.

In het Holland Paviljoen is ruimte voor individuele bedrijfspresentaties en deelnemers kunnen tevens gebruik maken van een ruime collectieve Holland Lounge waar bezoekers en gasten kunnen worden ontvangen. Daarnaast ondersteunen wij in samenwerking met DEWA en de Dubai Chamber of Commerce and Industry verschillende B2B activiteiten zoals matchmaking en bedrijfspresentaties. Alle informatie over WETEX 2017 in één document treft u aan via deze link.

 

 

Extra informatie (dubbelklik voor weblink)
Website WETEX
Verslag Deelname Wetex 2016
Rapport Factfinding missie water 2015
Kansenrapport Energiesector VAE
Kansenrapport Watersector VAE
Kansenrapport Expo 2020 Dubai

Aanmelden
Is uw belangstelling gewekt en wilt u deelnemen aan het Holland paviljoen op de WETEX 2017? Dan verzoeken wij u het deelnameformulier zo spoedig mogelijk terug te sturen. Het deelnameformulier treft u aan via deze link. Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Deze activiteit gaat sowieso door, omdat zich reeds voldoende partijen hebben aangemeld. ENVAQUA-lidbedrijven ontvangen een korting van 20% op de deelnamebijdrage (tot een maximum van € 500,- per deelnemend lidbedrijf).

Deelnemersbijeenkomst
Er zal voorafgaand aan de beurs een deelnemersvergadering worden georganiseerd bij FME in Zoetermeer om praktische zaken met elkaar te bespreken. Tijdens deze bijeenkomst zal een vertegenwoordiger van DEWA aanwezig zijn. Pas na de deelnemersbijeenkomst ontvangt u een factuur voor deelname.

Vragen / Opmerking

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met:

Rogier Blokdijk                 T: 079-3531295               E: rogier.blokdijk@fme.nl
Frank Buijs                         T: 088- 4008545           E: info@envaqua.nl
Noeska de Nobel             T: 070 3043726                E: n.denobel@nwp.nl

Kosten voor deelname

Water, Energy, Technology and Environment Exhibition 2016 Full Service Standbouw en Deelname
Eigen standruimte +/- 5m2 aan gangpad met ruimte voor eigen bedrijfspresentatie en doorloop naar de collectieve ruimte,  inclusief bedrukte posterwand en bedrijfslogo
Exposanten kaarten 2
Collectieve Ruimte (Holland Lounge) Grenst aan eigen standruimte

B2B meetingplek met tafels en stoelen

Bar met zitjes en aanbod warme en koude dranken

Holland promomiddelen

Wifi (onder voorbehoud)

Dagelijkse schoonmaak

Exposure en Promotie Individueel Matchmakingprogramma Beursorganisatie

Brochure en persmap

Programma ter promotie Nederlandse sector

(presentaties, B2B meetings)

Netwerkreceptie en ontvangst delegaties op de stand

Reis en verblijf Reis en verblijf deelnemers niet inbegrepen; wij maken wel een vrijblijvende aanbieding.
Deelnamekosten 3500 EURO
Standaard deelname bedraagt 3500 Euro. Heeft u meer ruimte nodig; neem gerust contact op. Voor start-ups zijn er speciale regelingen mogelijk. ENVAQUA-lidbedrijven ontvangen een korting van 20% op de deelnamebijdrage (tot een maximum van € 500,- per deelnemend lidbedrijf). Neem contact op voor de mogelijkheden.