Per 1 september verwelkomt ENVAQUA samen met FME de inzet van Ruben Dubelaar. Het is een tijdelijke rol, waarbij Ruben zal participeren in een kernteam dat de komende maanden het platform Holland Circular Hotspot verder zal ontwikkelen. Een van de doelstellingen van dit initiatief is Nederlandse kennis en kunde op het gebied van circulaire economie, internationaal op de kaart zetten. Tot 1 september vervulde Ruben Dubelaar de functie van MT-lid FME en hoofd afdeling Internationaal Ondernemen.

Per 1 september heeft Janette van de Scheur ENVAQUA verlaten en is zij werkzaam geworden als branchemanager Holland Pomp Groep, een nauw aan FME en ENVAQUA gelieerde brancheorganisatie voor pompproducenten en leveranciers. Na zich ruim 5 jaar ingezet te hebben voor ENVAQUA, bleek brancheorganisatie Holland Pomp Groep haar als ervaren verenigingsmanager nodig te hebben. Maureen Wiersma neemt als ervaren projectmanager en inmiddels vertrouwd gezicht binnen ENVAQUA de taken van Janette over per diezelfde datum. Uiteraard nemen we met dank afscheid van Janette en houden we contact!

ENVAQUA wenst Ruben veel plezier en succes met zijn nieuwe functie en bedankt Janette voor haar jarenlange inzet en betrokkenheid.