Welkom bij het Milieutechnologie Trendonderzoek 2017!

ENVAQUA & Artexis-Easyfairs nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het milieutechnologie trendonderzoek 2017. Het onderzoek brengt in kaart welke thema’s, innovaties en marktontwikkelingen de milieu en milieutechnologiesector momenteel bezig houdt. Speciale aandacht in het onderzoek gaat uit naar het voornemen om de huidige Aqua Nederland Vakbeurs inhoudelijk te verbreden.

Waarom deelnemen? Uiteraard helpt uw input bij het in kaart brengen van de huidige thema’s en behoeftes die binnen de sector leven. Wellicht vindt u het ook relevant te vernemen met welke blik uw collega’s kijken naar de huidige uitdagingen op milieu(technologie) gebied. Daarom stellen wij aan elke deelnemer gratis een exemplaar beschikbaar van het onderzoeksrapport. Daarnaast verloten wij, als dank voor uw tijd en input, 5 cadeaubonnen en 10 VIP kaarten voor de eerstvolgende vakbeurs.

Hoe deelnemen? U kunt aan het onderzoek deelnemen door de survey te doorlopen (5 tot 10 minuten), toegankelijk via deze link

De survey sluit op maandag 21 september a.s.

Veel dank bij voorbaat, Namens ENVAQUA en Artexis-Easyfairs