Op donderdag 26 oktober a.s. ontvangt de Recycling Beurs in Gorinchem een delegatie van 20 Ghanese bedrijven actief in de afvalsector, op zoek naar beschikbare technologie en expertise in Nederland. De delegatie bestaat onder andere uit bedrijven, werkzaam op het vlak van kunststof inzameling en recycling, inzameling van huishoudelijk-, commercieel- en/of industrieel afval en afvalstort en verwerking. Tijdens het “Holland meets Ghana” event op de Recycling Beurs hebben Nederlandse bedrijven de mogelijkheid om de belangrijkste spelers uit de Ghanese afvalsector te ontmoeten.

Tijdens het programma wordt u vanaf 10 uur tijdens een kort seminar meegenomen in de ontwikkelingen in de Ghanese afvalsector en de do’s en don’ts van het zaken doen met dit West-Afrikaanse land. Daarnaast zal een vertegenwoordiger van Nederlandse ambassade in Accra het Ghana Netherlands WASH Programme (GNWP) en de mogelijkheden die dit programma biedt voor Nederlandse bedrijven toelichten.

Er is ruimschoots gelegenheid voor individuele gesprekken met de belangrijkste spelers en vertegenwoordigers van de Ghanese afvalsector (zoals de marktleider Zoomlion, de Ghanese Vereniging van Milieu- dienstverleners ESPA en ook de SNV ). Zo biedt Holland meets Ghana de mogelijkheid om in een halve dag de belangrijkste bedrijven uit de afvalsector van Ghana te ontmoeten, waar men normaalgesproken meer dan een week door Ghana voor zou moeten reizen. Aansluitend kan men de Recycling Beurs bezoeken.

Het evenement is onderdeel van een inkomende handelsmissie van één week, waarbij de Ghanese delegatie uitgebreid kennis maakt met de Nederlandse afvalsector. Op de website van psps consultants vindt u meer informatie over de Ghanese bedrijven en kunt u zich aanmelden voor Holland meets Ghana ( http://www.pspsconsultants.nl/service/holland-meets-ghana/). Na inschrijving neemt psps consultants contact met u op om de inschrijving te bevestigen.
Een lichte lunch wordt verzorgd . Er zijn geen kosten verbonden aan dit evenement.

Holland meets Ghana wordt georganiseerd door psps export & investment services, MetaSus en BreAd BV en ondersteund door ENVAQUA, in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en in nauwe samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Accra.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met psps consultants Henk-Jan Broeksma