Op donderdag 9 november was ENVAQUA vertegenwoordigd als sponsor én spreker tijdens de Nationale Sustainability Congres over technologische kansen en uitdagingen bij het implementeren van de ambitie van de Nederlandse circulaire economie.

In deze sessie ging ENVAQUA in op hoe milieu- en watertechnologie bijdraagt aan het maatschappelijke streven naar een circulaire economie. De presentatie van ENVAQUA werd gegeven door Richard Geerdink, business development manager van ENVAQUA-lidbedrijf Kusters Engineering en Frank Buijs, directeur ENVAQUA. Ze deelden een aantal inspirerende showcases uit de praktijk op het gebied van onder meer biobased technology en hergebruik van afval en water. Ook verkenden ze met de vele aanwezigen welke belemmeringen er zijn om meer snelheid te kunnen maken.

De presentatie treft u aan via deze link.

De openbare presentaties van het Nationaal Sustainability Congres 2017 zijn beschikbaar via de kennisbank, die bereikbaar is via deze link (wachtwoord: NSCKB17).