Exposanten, bezoekers en deelnemers prijzen divers aanbod op 19e WETEX en tweede Dubai Solar Show

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)–De Water, Energy, Technology, and Environment Exhibition (WETEX) is uitgegroeid tot een jaarlijks evenement waar veel internationale organisaties en bedrijven in energie, water en milieu bijeenkomen en hun technologie of producten tentoonstellen en op zoek gaan naar investeringsmogelijkheden in deze belangrijke segmenten. De expo biedt investeerders de unieke kans commerciële werkrelaties aan te gaan en zakelijke mogelijkheden na te jagen via een-op-een-ontmoetingen met grote bedrijven en beleidsmaker uit de regio en de rest van de wereld.

Dubai Electricity and Water Authority (DEWA) organiseert WETEX jaarlijks op aangeven van zijne hoogheid sjeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresident en premier van de VAE en staatshoofd van Dubai en onder patronage van zijne hoogheid sjeik  Hamdan bin Rashid Al Maktoum, vice-staatshoofd van Dubai, minister van Financiën en DEWA.