Markten veroveren, deals sluiten, nieuwe allianties aangaan of contacten versterken. Het gebeurt allemaal tijdens de internationale waterbeurzen. Door deelname aan het Netherlands Pavilion van ENVAQUA, NWP en Water Alliance kunt u uw beursdeelname realiseren met minimale inspanning en -kosten. U concentreert zich op uw product of dienst, wij nemen u alle organisatorische zorgen uit handen, bieden u een prominente plek op de beursvloer en brengen u in contact met interessante internationale partijen. Pak deze kans en maak nu uw interesse kenbaar.

Hans Verhoeven van MTD kan er over meepraten. Hij stond vorig jaar oktober prominent op IWA Brisbane 2016, wat hem een interessante lead opleverde als ‘evenementenloodgieter’ voor de Commonwealth Games in 2018, Australië. Verhoeven: “Tijdens de beursdagen kon ik in Brisbane veel mensen spreken en informatie verzamelen; hoe zit de markt in elkaar, wat zijn de spelers, waar zit de business. Het Netherlands Pavilion was daar perfect voor. Dankzij onze aanwezigheid in het Netherlands Pavilion ben ik eigenlijk super geslaagd in wat ik van plan was.”

Bijlage overzicht beurzen 2018
ENVAQUA, het Netherlands Water Partnership (NWP) en Water Alliance hebben alvast een aantal interessante beurzen voor u geselecteerd, zie bijgevoegd overzicht. Bij voldoende belangstelling en onder voorbehoud van financiering zullen wij op onderstaande evenementen een Netherlands Pavilion realiseren. Graag horen wij van u in welke internationale evenementen u geïnteresseerd bent. Zijn er evenementen die niet in deze lijst staan maar die wel uw interesse hebben, laat het ons weten, dan gaan wij gezamenlijke deelname onderzoeken.

U kunt uw keuze en eventuele aanvullingen, voor 8 december a.s., doorgeven via deze link.
We hopen u binnenkort in één van de Netherlands Pavilions te mogen verwelkomen.

* In de organisatie van de internationale evenementen werken ENVAQUA, NWP en Water Alliance samen en wordt in veel gevallen financiële ondersteuning geboden vanuit de Nederlandse overheid (Partners voor Water programma).