Nieuw is de innovatiestraat die naast de Aqualounge loopt. De straat biedt een meterslang overzicht van nieuwe en innovatieve technologieën.  Aan deze straat vinden er diverse promotiecampagnes plaatsgericht op innovaties.

Beschikt u over een inspirerende, veelbelovende innovatie op het gebied van watertechnologie? En wilt u met deze innovatie aan de innovatiestraat staan tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs?

Aan de innovatiestraat is er plaats voor het showcasen van innovaties. Uw innovatie zal getoond worden op een ‘Innovatiezuil’. Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Neem dan vóór 31 januari contact op met Nikki Jacob via nikki.jacob@fme.nl of via 06 290 353 98.

De Aqua Nederland Vakbeurs vindt plaats van 13-15 maart in de Evenementenhal Gorinchem en is onderdeel van de Nationale Watertechnologie Week.