Inmiddels zit de vakbeurs Aqua Nederland er alweer op. Deze editie van de inmiddels 12 jaar jonge vakbeurs Aqua Nederland kende een aantal noviteiten: een heuse Innovatiestraat met innovaties van deelnemende exposanten, een pitchsessie tijdens de drukbezochte lunch op de AquaLounge, een vroegere openingstijd van de beurs (nu open vanaf 10.00 uur) en een netwerkdiner op de dinsdagavond, exclusief voor exposanten, waarbij prijzen werden uitgereikt aan de meest betrokken en zichtbare exposanten. Maar liefst 200 exposanten waren hierbij aanwezig.

ENVAQUA en EasyFairs werken als beurstiteleigenaar respectievelijk beursorganisatie samen aan het succes van deze vakbeurs. Nog nooit vonden zóveel exposanten de weg naar deze beurs. Bovendien was het aantal geregistreerden ongekend hoog voor het seminarprogramma tijdens de Nationale Watertechnologieweek, evenals het aantal ENVAQUA-lidbedrijven onder de exposanten.

Publiciteit
In de vakbeurs verschenen inmiddels diverse nieuwsberichten over de belangrijkste ontwikkelingen voor deze editie en voor de komende jaren. Hieronder een overzicht:
ENVAQUA en EasyFairs: ‘Verbreding Aqua Nederland vakbeurs naar nieuwe thema’s en doelgroepen
Vakblad H2O: Naast aquabeurs ook beurzen over bodem en lucht
Vakblad H2O: “Aqua vakbeurs: ruim 9500 bezoekers”

Presentaties
De presentaties die zijn gehouden tijdens de Nationale Watertechnologieweek 2018 tref je (voor zover beschikbaar voor publicatie) aan via deze link. De presentaties die zijn gehouden tijdens het industrial matchmaking event op dinsdag 13 maart over de zuivering van medicijnresten en pathogenen tref je aan via deze link.

Fototerugblik
Via de fototerugblik van ENVAQUA (bereikbaar via deze link) kun je nog veel meer foto’s vinden van de vakbeurs Aqua Nederland, het seminarprogramma van de Nationale Watertechnologie Week en het industrial matchmaking event op dinsdag over de zuivering van medicijnresten en pathogenen. Hieronder vindt je alvast een kleine selectie!

ENVAQUA-directeur Frank Buijs en Water Alliance-directeur Hein Molenkamp openen de Innovatiestraat.

ENVAQUA-directeur Frank Buijs en Water Alliance-directeur Hein Molenkamp openen de Innovatiestraat (foto: ENVAQUA/Hein Athmer)

De deelnemende bedrijven aan de pitch tijdens de lunch, in goede banen geleid door ENVAQUA-directeur Frank Buijs (links)

De deelnemende bedrijven aan de pitch tijdens de lunch, in goede banen geleid door ENVAQUA-directeur Frank Buijs (links)(foto: ENVAQUA/Hein Athmer)

Het exposantendiner debuteerde succesvol met 200 exposanten

Het exposantendiner op dinsdagavond debuteerde succesvol met 200 exposanten! (foto: ENVAQUA/Hein Athmer)

Exposantendiner dinsdagavond 13 maart 2018 vakbeurs Aqua Nederland

Exposantendiner dinsdagavond tijdens de vakbeurs Aqua Nederland (foto: ENVAQUA/EasyFairs)