Erik Driessen
Vanaf april ontmoet u een nieuw gezicht bij ENVAQUA, de branchevereniging voor milieu- en watertechnologiebedrijven. Erik Driessen, hoofd industrieel water bij Isle Utilities, wordt tevens projectmanager bij de ENVAQUA werkgroepen op het gebied van legionella, industrieel water en milieu. Erik heeft meer dan 12 jaar technische en commerciële ervaring in milieu- en watertechnologie, was in het verleden werkzaam in de branche en studeerde aan de AOG School of Management en de Hogeschool van Utrecht. Frank Buijs, directeur ENVAQUA: “Erik heeft veel affiniteit met innovatie, marktontwikkeling en technologische start-ups. Bovendien heeft hij de nodige praktijkervaring in milieu- én watertechnologie, een absolute aanwinst voor het team en voor de branche”. Isle Utilities is een technologie en innovatie-adviesbureau, gespecialiseerd in cleantech.

Nikki Jacob
Verder heeft ENVAQUA versterking gekregen van Nikki Jacob, die onder meer de marketing & communicatie-activiteiten ondersteunt rondom de vakbeurs Aqua Nederland. Buijs: “De inzet van Nikki was al direct van grote waarde bij de afgelopen editie van de vakbeurs Aqua Nederland. We zien er naar uit Nikki te kunnen betrekken bij de voorbereiding van de volgende editie vanuit de ENVAQUA-werkgroep marketing & communicatie.” Naast haar werkzaamheden voor ENVAQUA is Nikki actief als projectmanager voor FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie.

Erik en Nikki nemen het stokje over van Maureen Wiersma en Janette van de Scheur, die voorheen projectmanagementactiviteiten uitvoerden voor ENVAQUA.

ENVAQUA-projectmanager Erik Driessen

ENVAQUA-projectmanager Erik Driessen

ENVAQUA-projectmanager Nikki Jacob

ENVAQUA-projectmanager Nikki Jacob