Op 1 april 2018 is VGE International lid geworden van ENVAQUA en stellen zich graag even voor.

VGE is in 1982 gestart en in ruim 35 jaar tijd uitgegroeid tot een specialist in UV-C apparatuur en filters voor diverse branches, waaronder de zwembad-, vijver- en industriële markt.

Combineren van onze passie voor water en techniek
Schoon en veilig water is van levensbelang. Duurzame ontwikkelingen op het gebied van waterdesinfectie is wereldwijd dan ook een belangrijk thema. VGE  International B.V. is zich daar als producent van UV-C apparatuur en filters van bewust. Als bedrijf zijn we daarom gefocust op nieuwe duurzame ontwikkelingen op het gebied van waterdesinfectie voor de particuliere, recreatieve en industriële sector. Dit doen we door onze passie voor techniek en kennis van water te combineren, wat resulteert in hoogwaardige producten en innovaties op het gebied van UV-C desinfectie en waterfiltratie.

Export en Innovatie
Als producent van UV-C apparatuur en filters, levert VGE vanaf industrieterrein Ekkersrijt in Son (Eindhoven) kwalitatief hoge producten voor een eerlijke prijs. We exporteren onze producten naar meer dan 70 landen wereldwijd. De klantenkring van VGE bestaat uit groothandelaren, grootwinkelbedrijven, Installateurs en private labelklanten. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben we een eigen afdeling Productontwikkeling, die met regelmaat nieuwe hoogwaardige producten introduceert. Ook worden de bestaande producten continu kritisch bekeken en waar nodig doorontwikkeld. Onze productontwikkelaars zorgen ervoor dat de producten voldoen aan de wensen en behoeften van de huidige markt en de geldende veiligheidsnormen. Duurzaamheid, energiebesparing en milieuvriendelijkheid staan centraal in het ontwikkelings- en productieproces.

Merken
De producten van VGE zijn bekend onder de merknamen Blue Lagoon, Xclear, VGE Pro en Aetaire.