Hedendaagse opgaven op het gebied van drink- en afvalwater overstijgen nationale of regionale grenzen. Ze kunnen dan ook niet benaderd worden vanuit slechts één perspectief. Partnerships om internationale samenwerking aan te gaan zijn nodig om tot slimme en ‘out of the box’-oplossingen te komen voor deze gedeelde uitdagingen.

Nederlandse en Poolse partijen op het gebied van drink- en afvalwater gaan deze samenwerking aan. Op woensdag 13 juni bespreken we praktijkcases uit Polen en zoeken we samen naar innovatieve en efficiënte oplossingen. De praktijkcases hebben te maken met de betaalbaarheid van drink- en afvalwater, een duurzame en efficiënte afvalwaterzuivering, en de sociale waarde van water.

Je kunt jouw interesse voor deelname nu kenbaar maken via deze link. Meer informatie zal dan later met je gedeeld worden. Het (plenaire) ochtendprogramma vindt plaats bij ENVAQUA in Zoetermeer.

Dit Pools-Nederlandse event wordt georganiseerd door NWP, ENVAQUA, Nederlandse ambassade in Warschau, in samenwerking met OEES. Het seminar is onderdeel van “OEES on Tour”, een reeks seminars ter voorbereiding op de Open Eyes Economy Summit 2018, die op 20-21 november plaatsvindt in Krakau, Polen. Tevens maakt dit evenement onderdeel uit van de Holland Circular Economy Week.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark Niesten (m.niesten@nwp.nl) of Edyta Wisniewska (e.wisniewska@nwp.nl).