De toonaangevende vakbeurs IFAT vindt dit jaar plaats van maandag 14 tot en met vrijdag 18 mei. Diverse ENVAQUA-lidbedrijven tonen hun meest innovatieve producten aan een wereldwijd publiek. ENVAQUA is uiteraard ook goed vertegenwoordigd. IFAT is ’s werelds belangrijkste handelsbeurs voor water, riolering, afval- en grondstoffenbeheer en vindt tweejaarlijks plaats, traditiegetrouw in München. Dit jaar is Nederland partnerland van IFAT, alle reden dus om zeker deze editie vanuit Nederland aanwezig te zijn!

Op dinsdagmiddag organiseren de Nederlandse ambassade en het Nederlandse consulaat in München samen met ENVAQUA, NWP en Water Alliance een netwerkreceptie bij het Netherlands pavillion. Je bent hiervoor van harte welkom. Via deze link vindt je de uitnodiging met alle gegevens. Je bent van harte welkom.

Let op: de beursplattegrond is gewijzigd, een uitleg vind je via deze link. De volgende ENVAQUA-lidbedrijven zijn onder meer aanwezig bij deze vakbeurs (d.d. 11 april 2018):

Hal A1: Landustrie, Haus
Hal A2: Reko
Hal A3: Pentair, Nijhuis
Hal A4: DMT
Hal A6: Suez
Hal B1: Grundfos, KSB, Xylem
Hal B3: Georg Fischer/GF
Hal B5: Bollegraaf
Hal C1: Endress & Hauser, Hach, Xylem, Bürkert.

Een actueel overzicht van alle exposanten tijdens IFAT2018 vind je via deze link.