Van 11 tot 14 juni nemen delegaties uit 10 internationale, kansrijke regio’s deel aan dit evenement voor internationale samenwerking op het gebied van beleid, kennis en business rondom circulaire economie. Minister-president Mark Rutte beveelt het evenement van harte aan. Om deze samenwerkingskansen op het gebied van circulaire economie te optimaliseren, organiseert Holland Circular Hotspot tijdens HCEW 2018 twee momenten waarop ook Nederlandse participatie mogelijk is:
1. Holland Circular Economy Week Conference op dinsdag 12 juni as. in de Fokker Terminal te Den Haag.
2. Matchmaking sessies en één-op-één meet-ups voor overheid, kennisinstellingen en bedrijven op donderdag 14 juni as. in de omgeving van Amsterdam.

De Holland Circular Economy Week wordt georganiseerd rondom de thema’s Building, Construction & Infrastructure, Agrofood & Biomass, Electronics, Textile, Plastics, and Water Management. Waste management en Recycling komen in de meeste thema’s ook aan bod. Ook worden verschillende dwarsdoorsneden van thema’s behandeld, zoals: Circular design, Extended Producer Responsibility, Financiering van business cases en Publiek-private samenwerking.

Klik hier voor het volledige programma: http://www.hcew.nl/programme/.
Klik hier om aan te melden: http://www.hcew.nl/registration-form/.

De komende dagen wordt de mogelijkheid om in te schrijven breed uitgezet via diverse media. ENVAQUA is founding partner van Holland Circular Hotspot. Via deze weg brengen wij relaties van HCH alvast op de hoogte, zodat u, of uw achterban, tijdig kunt registreren voor deelname aan het congres of de gratis matchmaking sessies. Het is verstandig om je zo snel mogelijk in te schrijven.