Pools-Nederlands seminar over innovatieve wateroplossingen

Zoetermeer, donderdag 14 juni 2018 – Gisterochtend gingen tientallen innovatieve Poolse en Nederlandse deskundigen uit de waterketen aan de slag met het uitwerken van circulaire oplossingen voor actuele Poolse waterproblematiek. De bijeenkomst werd georganiseerd door ENVAQUA, NWP, de Nederlandse ambassade in Warschau ter voorbereiding op de Open Eyes Economy Summit 2018, die op 20 en 21 november plaatsvindt in Krakau, Polen. Frank Buijs, directeur ENVAQUA en gastheer van de bijeenkomst: “Dankzij de samenwerking tussen Poolse en Nederlandse partijen is dit seminar een groot succes geworden. Het bleek ook een uitstekende mogelijkheid voor Nederlandse bedrijven om hun technologische oplossingen onder de aandacht te brengen.”

Het drukbezochte Pools-Nederlands seminar vond plaats als onderdeel van de Holland Circular Economy Week (HCEW), waarbij delegaties uit meer dan 20 landen in Nederland worden ontvangen om ze te informeren over hoe de Nederlandse milieu- en watertechnologie de circulaire economie dichterbij brengt.

Een fototerugblik treft u aan via deze link (foto’s: Hein Athmer).

Over ENVAQUA
ENVAQUA is de Nederlandse brancheorganisatie voor leveranciers en producenten van milieu- en watertechnologie. ENVAQUA vertegenwoordigt 125 toonaangevende lidbedrijven die wereldwijd actief zijn met een gezamenlijke omzet van EUR 4,2 miljard en 20.000 FTE.

Over NWP
Netherlands Water Partnership (NWP) is een netwerk voor meer impact in het buitenland, waarbij 200 overheden, bedrijfsleven, kennisinstellingen en NGO’s zich hebben aangesloten vanuit de overtuiging dat een sterke, samenwerkende watersector tot meer internationale kansen leidt.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor vragen of opmerkingen bij dit persbericht kunt u terecht bij: Frank Buijs, directeur ENVAQUA, GSM 0655874230 of frank.buijs@fme.nl, Mark Niesten, project manager NWP (m.niesten@nwp.nl) of Edyta Wisniewska, coördinator internationale samenwerking & partnerships steden NWP (e.wisniewska@nwp.nl). De foto’s zijn u door ENVAQUA gratis beschikbaar gesteld, bronvermelding wordt gewaardeerd (ENVAQUA/Hein Athmer).

Foto 1: Groepsfoto van de deelnemers (foto: Hein Athmer).

Foto 1: Groepsfoto van de deelnemers (foto: Hein Athmer).

 

 

 

 

 

Foto 2: Tafeldiscussies (foto: Hein Athmer).

Foto 2: Tafeldiscussies (foto: Hein Athmer).

 

Foto 3 (v.l.n.r.): Frank Buijs (directeur ENVAQUA), prof. Janusz Zaleski (Wroclaw Regional Development Agency), Piotr Ziętara (president/CEO Kraków Waterworks), Paweł Chudziński (president/CEO Aquanet), prof. Jerzy Hausner (voorzitter programmaraad Open Eyes Economy Summit) (foto: Hein Athmer).

Foto 3 (v.l.n.r.): Frank Buijs (directeur ENVAQUA), prof. Janusz Zaleski (Wroclaw Regional Development Agency), Piotr Ziętara (president/CEO Kraków Waterworks), Paweł Chudziński (president/CEO Aquanet), prof. Jerzy Hausner (voorzitter programmaraad Open Eyes Economy Summit) (foto: Hein Athmer).