Neem deel aan het Holland Paviljoen op de Water, Energy, Technology and Environment Exhibition (WETEX) van 23-25 Oktober 2018 in Dubai

De VAE verbruiken door de ligging, maar ook door de levensstijl, veel energie en water: 83% meer dan het gemiddelde verbruik wereldwijd. De Emiraten hebben zichzelf als doel gesteld om in 2021 24% van het energieverbruik uit low carbon bronnen te verkrijgen. De Dubai Electricity and Water Authority (DEWA) investeert de komende jaren 27 miljard dollar in cleantech oplossingen (voor water, energie en milieu). Daarnaast vindt in 2020 de World Expo plaats in Dubai. De focus tijdens deze Expo2020 ligt ook op water, energie en milieutechnologie. De WETEX is de uitgelezen mogelijkheid om uw organisatie voor te bereiden en voor te selecteren om hieraan mee te kunnen doen.

Gezien de ambitie van de VAE en de daarbij horende mogelijkheden voor de Nederlandse sector werken Cleantech Holland, FME, NWP, Water Alliance, Envaqua en de TopSector Energie voor het 3e jaar op rij samen om zich in Dubai te presenteren. Wij willen Nederland op de WETEX promoten als land van kennis en kunde op het gebied van watermanagement, duurzame energie en milieutechnologie, door de realisatie van een landenpaviljoen waar Nederlandse bedrijven en organisaties aan deel kunnen nemen. De gehele Nederlandse cleantech sector staat centraal.

In het Holland Paviljoen is ruimte voor individuele bedrijfspresentaties en deelnemers kunnen tevens gebruik maken van een ruime collectieve Holland Lounge waar bezoekers en gasten kunnen worden ontvangen. Daarnaast ondersteunen wij in samenwerking met DEWA en de Dubai Chamber of Commerce and Industry verschillende B2B activiteiten zoals matchmaking en bedrijfspresentaties.

Voordelen
Voor de deelnemers in het Holland paviljoen worden veel organisatorische zaken uit handen genomen in vergelijking met het op eigen kracht aan een vakbeurs deelnemen. Verder heeft een collectieve stand een grote aantrekkingskracht op bezoekers, zijn de kosten lager en wordt het paviljoen bezocht door pers- en VIP-groepen. Daarnaast werken we samen met DEWA en de Dubai Chamber of Commmerce and Industry om verschillende B2B meetings te promoten en ondersteunen. In de afgelopen jaren hebben wij met DEWA een goede relatie opgebouwd en DEWA ondersteunt ons in het maken van afspraken met autoriteiten en met de voorbereidingen voor de EXPO2020. We werken daarnaast ook samen met de Ambassade en het Consulaat om deelnemers te ondersteunen in het zaken doen in de Verenigde Arabische Emiraten en de Golf regio.

Aanmelden
Is uw belangstelling gewekt en wilt u deelnemen aan het Holland paviljoen op de WETEX 2018? Dan verzoeken wij u het deelnameformulier zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 7 juli 2017 terug te sturen. Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Download het deelname formulier hier.

Bezoekers profiel
DEWA organiseert al sinds 1999 de Water, Energy, Technology and Environment Exhibition (WETEX) in Dubai. Op dit zeer internationale event presenteren 717 deelnemers uit meer dan 32 landen hun kennis en kunde middels een “country pavilion”.

Meer dan 32.000 deelnemers waaronder wereldleiders, internationale beleidsmakers, management uit de industrie, investeerders, deskundigen, academici en journalisten bezoeken jaarlijks de WETEX. Eenieder is op zijn manier op zoek naar praktische en duurzame oplossingen voor de hedendaagse duurzaamheidsvraagstukken en uitdagingen op het gebied van klimaatverandering.

Deelnemersbijeenkomst
Er zal voorafgaand aan de beurs een deelnemersvergadering worden georganiseerd bij FME in Zoetermeer om praktische zaken met elkaar te bespreken.. Pas na de deelnemersbijeenkomst ontvangt u een factuur voor deelname.

Vragen / Opmerking
Meer informatie kunt u hier vinden.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met:

Ingrid Kerklaan                 T: 079-3531284             E: ingrid.kerklaan@fme.nl
Rogier Blokdijk                 T: 079-3531295              E: rogier.blokdijk@fme.nl