Niemand zal het ontgaan zijn: het zijn roerige tijden voor Iran. De VS heeft zich teruggetrokken uit de nucleaire deal, de EU en Nederland willen verder. De 14e editie van de waterbeurs WATEX, die van 3 t/m 6 oktober plaatsvindt in Teheran, is een uitgelezen mogelijkheid om de Iraanse partners te laten zien dat we verder willen bouwen aan de handelsrelatie. De urgentie is groter dan ooit want Iran ziet zich geconfronteerd met een nijpende waterschaarste. Bij voldoende belangstelling zet Nederland in op een Holland Paviljoen en een Nederlands-Iraans matchmaking evenement, ook voor het thema afval. Aansluitend is er een Roadshow naar Isfahan en Kashan, waar seminars en matchmaking evenementen worden gehouden rond duurzaam afval- en watermanagement.

Organisatie en deelname
Deze missie vindt plaats in het kader van het Memorandum of Understanding rond water tussen Nederland en Iran en wordt georganiseerd vanuit het PIB Project “Business in Waste and Water Iran – Netherlands”. Deelname staat open voor vertegenwoordigers van Nederlandse bedrijven uit de water- en afvalsector en kost EUR 995 per bedrijf plus reis- en verblijfskosten. Hiermee krijgt u een plek in het Holland Paviljoen, doet u mee aan de matchmaking en ook aan de aansluitende Roadshow. Deelnemers aan de PIB Iran zijn vrijgesteld van de deelnamekosten. Het is ook mogelijk om alleen aan de WATEX of aan de RoadShow mee te doen – informeer bij organisator Metasus naar de mogelijkheden.

Informatie en inschrijving
Klik hier als u interesse heeft om deel te nemen of aanvullende informatie vanuit Metasus wilt ontvangen.

Wil je meer informatie over het programma? Klik hier