Zoetermeer, 22 augustus 2018 – In goed overleg met het bestuur vertrekt Frank Buijs per 1 september als directeur bij ENVAQUA, de brancheorganisatie voor milieu- en watertechnologie.

ENVAQUA-voorzitter Erwin Dirkse: “Frank heeft onze brancheorganisatie geholpen een nieuwe strategische koers in te slaan. Ook heeft hij het netwerk van ENVAQUA weten te vergroten en versterken en was hij de drijvende kracht achter de vele beeldbepalende activiteiten van de afgelopen 2,5 jaar. We zijn hem zeer erkentelijk voor de bereikte resultaten, begrijpen zijn wens zich verder te ontwikkelen en wensen hem veel succes met zijn volgende stap.”

Vanuit FME neemt Ignaz Worm de werkzaamheden tijdelijk over vanaf 1 september. Details over het afscheid van Frank Buijs worden later bekendgemaakt.

Over ENVAQUA
ENVAQUA is de Nederlandse brancheorganisatie voor leveranciers en producenten van milieu- en watertechnologie. ENVAQUA vertegenwoordigt 125 toonaangevende lidbedrijven die wereldwijd actief zijn met een gezamenlijke omzet van EUR 4,2 miljard en 20.000 FTE. ENVAQUA is partner van FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie.