Op donderdag 29 november 2018 trappen we af naar de Aquatech 2019, met een kick off bijeenkomst in de RAI. Overweegt u deel te nemen aan het Netherlands Pavilionen heeft u ideeën, wensen, tips? Zorg dan dat u erbij bent. Tijdens deze informatieve bijeenkomst kunt u mee praten over de invulling van het Netherlands Pavilion. Wij zijn benieuwd naar uw ideeën en suggesties zodat we het paviljoen nog succesvoller kunnen maken. Daarnaast zullen we u informeren over de mogelijkheden die deelname aan het Netherlands Pavilion u biedt.

De Aquatech, onderdeel van de Amsterdam International Water Week, vindt plaats van 5 t/m 8 november 2019. Evenals voorgaande jaren wordt het Netherlands Pavilion georganiseerd door NWP, Water Alliance en ENVAQUA. Deelname aan het gezamenlijke paviljoen biedt onder meer de volgende voordelen:

  • Collectieve Nederlandse uitstraling door Holland branding;
  • Een prominente plek op de beursvloer in een paviljoen dat in het oog springt;
  • Unieke kansen voor bedrijven met innovatieve technieken middels een plek aan de Innovation Avenue.
  • Gebruik van de Holland Lounge;
  • De organisatie wordt u uit handen genomen;
  • Extra profilering via de website van de Aquatech;
  • Extra profilering via www.dutchwatersector.com;
  • Een scherpe m2 prijs van 500 euro (excl. btw) voor vloeroppervlak en standbouw;
  • Registratie fee van 545 euro komt te vervallen voor deelnemers van NWP, Water Alliance en ENVAQUA (bij registratie vóór 1 mei 2019)

De bijeenkomst op 22 november a.s. van 10.00 – 12.00 uur is bij de RAI in Amsterdam en is zowel bedoeld voor bedrijven die nog niet eerder hebben deelgenomen aan een collectief paviljoen, als voor bedrijven die graag mee willen denken over de opzet van het paviljoen in 2019. Interesse in deelname? Geef u dan hier op voor de bijeenkomst.

Wilt u alvast een plaats in het paviljoen reserveren?
Registreer u dan nu via de NWP website. Voor vragen kunt u terecht bij NWP, Noeska de Nobel, n.denobel@nwp.nl, tel. 070 304 3726