Rosenberg Ventilatoren en Klimaattechniek is in 1983 begonnen met een programma toerenregelbare dak-, centrifugaal- en axiaalventilatoren. Na de succesvolle introductie van de kunststof dakventilatoren zijn wij overgegaan tot het ontwikkelen van een volledig kunststof luchtbehandelingskast. Door de grote vraag uit de markt is de kunststof luchtbehandeling al jaren de core business van Rosenberg.

Naast de productiekwaliteit wordt binnen Rosenberg veel aandacht besteed aan de organisatie. Zo is Rosenberg sinds 1994 ISO 9001 gecertificeerd, sinds 2007 VCA gecertificeerd en sinds 2015 Eurovent gecertificeerd. Tevens zijn we al enige jaren aangesloten en actief lid van de vereniging voor luchttechnische apparaten afgekort VLA. Binnen de vereniging zijn de zes toonaangevende leveranciers ondergebracht in de kring luchtbehandelingskasten. Ook zijn we begunstiger van het platform voor techniek TVVL. Inmiddels heeft Rosenberg twee vestigingen in Nederland, het hoofdkantoor in Den Dolder waar ook de assemblage van de luchtbehandelingskasten plaats vindt en de locatie Barneveld waar het centraal magazijn is en waar de productielijnen staan.

Door continue innovatie van onze producten op het gebied van o.a. energiebesparing, het kennis niveau van onze medewerkers en de feedback van onze klanten, zijn wij naar de toekomst toe in staat om kant en klaar concepten en custom build oplossingen te bieden en deze nog verder uit te bouwen.