Ook deze keer worden er door SKIW promotiemogelijkheden rondom het symposium aangeboden. Hieronder een overzicht van deze promotiemogelijkheden. Wij nodigen je graag uit van één of meerdere mogelijkheden gebruik te maken. Je bent op deze manier verzekerd van een effectieve communicatie naar een omvangrijke en brede industriële klantengroep en daarnaast helpt jouw promotie ons als non-profit organisatie een aantrekkelijk geprijsd en kwalitatief hoogwaardig symposium neer te zetten.

 Promotie mogelijkheden:

  • 6 m2 per eenheid;
  • 1 tafel, 2 stoelen, 220V-aansluiting;
  • incl 1 toegangsbewijs

Prijs: € 550,00

Culinaire sponsoring
Koffie + cake bij binnenkomst € 375,00
Koffie/thee tijdens pauze € 350,00
Lunch € 925,00
Hapjes en netwerk borrel € 650,00

Voor uw eventuele bestelling of reservering van promotiemogelijkheden kan je contact opnemen met Johan van Mourik (0653410577 of jwg.van.mourik@hetnet.nl via secretariaat@skiw.nl.

 


Hoe krijgen we de keten van productontwikkelaar tot waterzuiveraar waterdicht?
De laatste 30 jaar is de waterkwaliteit sterk verbeterd. Door strengere wetgeving en een groeiend aantal calamiteiten wordt de druk op de waterketen steeds groter. De grote vraag is hoe wij daarmee omgaan en of we lijdzaam moeten wachten op de volgende calamiteit door schadelijke componenten of stoffen. Hoe kunnen we preventief actie ondernemen om toekomstige calamiteiten te voorkomen? En welke stoffen passen wij nu toe, die over tien jaar schadelijk zouden kunnen zijn?

Daarom bent u van harte uitgenodigd om hierover mee te denken tijdens het Nationaal Watersymposium op 30 januari 2019 bij RHDHV in Amersfoort. Aanmelden kan hier!

Bij aanmelding vóór 22 december 2018 geldt er een vroeg boek korting van € 50,-
Voor ENVAQUA-leden geldt deze korting tot 29 januari!

Meld je aan en zet het symposium in je agenda!
Het programma, de sprekers en eventuele promotie mogelijkheden lees je hier.