Iedere dag organiseert ENVAQUA gezamenlijk met EasyFairs een tour op basis van de beursthema’s. Deze editie hebben exposanten de kans om kosteloos deel uit te maken van een Guided Tour voor bezoekers. Zo kunnen exposanten in korte tijd producten of diensten presenteren aan een groep beursbezoekers die interesse hebben in dit specifieke thema.

Beursthema’s:

  • Dinsdag 19 maart: is water nog wel zo veilig?
  • Woensdag 20 maart: technologie van de toekomst vergt geen onderhoud
  • Donderdag 21 maart: de stad als zelfstandig ecosysteem

 

Wat kunt u verwachten?
Iedere beursdag om 13:00 uur, aansluitend aan de seminars van de Nationale Watertechnologie Week, is er tijd gereserveerd voor de Guided Tour. De begeleide tour duurt ongeveer anderhalf uur en wordt op basis van bovenstaande dagthema’s georganiseerd. Indien u tot deelnemer verkozen bent, heeft u de mogelijkheid om een pitch te geven waarin u meer vertelt over uw innovaties en technische oplossingen binnen dit thema. We streven ernaar om 15-20 bezoekers per dag voor de tour te enthousiasmeren. Zij dienen zich vooraf te registreren.

Hoe kunt u meedoen?
Past u binnen één van bovenstaande thema’s en wilt u graag een pitch geven voor een groep beursbezoekers? Geef u dan direct op! Een voorwaarde voor deelname is dat u daadwerkelijk een product kunt tonen of dienst inzichtelijk kunt maken op uw stand. Hou er rekening mee dat er een selectieprocedure aan vooraf gaat en dat het aantal deelnemers per route beperkt is om de duur van de Guided Tour interessant te houden.

Communicatie
Voorafgaand aan de beurs communiceert EasyFairs de route via diverse kanalen, zoals de beurswebsite, social media, persberichten en redactie. Tijdens de beurs wordt bij uw stand zichtbaar aangeduid aan welke Guided Tour u meedoet.

Contact
Heeft u nog vragen over deelname of wilt u graag wat meer informatie over de Guided Tour? Neem dan contact op met Nikki Roozemond-Jacob van ENVAQUA.