Vanaf 1 januari 2019 is C-mark lid van ENVAQUA.

C-mark is al jarenlang actief als onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van waterveiligheid en waterkwaliteit. Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende sectoren: Hotels & Wellness, Sport & Recreatie, Gemeenten & Overheid, Zorginstellingen &  Ziekenhuizen, Vastgoedbeheer, Installatiebedrijven en Industrie. We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze branche en logischerwijs thuis in de daarbij behorende wet- en regelgevingen.

Onze monstername is geaccrediteerd en als onderdeel van Eurofins beschikken we over diverse laboratoria en het meest uitgebreide pakket aan analyses.

Ons moderne kantoor is gelegen in Deventer maar onze adviseurs en monsternemers wonen en werken verdeeld over heel Nederland waardoor we altijd lokaal aanwezig zijn en dus een snelle reactietijd kunnen waarborgen.

Voor uw (complexere) vraagstukken of voor begeleiding op uw locatie schakelt u één van onze ervaren adviseurs in. Of het nu gaat om het opstellen van een legionellabeheersplan conform BRL 6010, het maandelijks monitoren van uw zwemwater, het ad-hoc beantwoorden van uw vragen of het periodiek geplande overleg met uw adviseur: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 • Monstername en analyse
 • Digitaal legionellabeheer
 • Risicoanalyse en beheersplan
 • Advisering en (calamiteiten)begeleiding
 • Opleidingen
 • NEN 1006 inspecties
 • Temperaturen en spoelen
 • Keerklepcontroles
 • Reinigingen
 • Audits en inspecties
 • Legionellaveilige douchekoppen