Het is nu mogelijk om je aan te melden voor de 10e editie van de Europese WaterCampus Business Challenge (EWCBC) die georganiseerd wordt door Wetsus. De EWCBC 2019 vindt plaats van 11 tot 15 maart 2019. Tijdens deze week ontmoet je peers, praat je met innovatieve bedrijven en krijg je de kans om te pitchen voor serieuze investeerders, klanten en mogelijke technologiepartners.

De EWCBC is een uitstekende 5-daagse training voor (toekomstige) ondernemers in de watersector. Tijdens de week leren de deelnemers hoe ze innovatieve technologieën en diensten kunnen ombouwen tot een succesvol internationaal bedrijf. Op de laatste dag zullen de deelnemers hun bedrijfsplan presenteren aan een jury van deskundigen op het gebied van watertechnologie, business development en financiering. Een groot aantal bedrijven die in het verleden hebben deelgenomen aan de challenge, zijn inmiddels doorgegroeid tot succesvolle ondernemingen. Dit jaar zullen er opnieuw startups, PhD’s en werknemers van middelgrote ondernemingen uit heel Europa en deelnemen.

De kosten voor deelname bedragen voor de hele week (inclusief hotelovernachtingen, en verblijfkosten) € 650, – (excl. BTW en reiskosten). De regionale overheid, Wetsus en andere partners sponsoren de rest van de kosten.

Registreer je snel. Er zijn nog maar 5 plekken beschikbaar! Stuur je aanmelding naar ronald.wielinga@wetsus.nl.