Wil jij je bedrijf presenteren op de belangrijkste Italiaanse beurs en conferentie op het gebied van Cleantech? Dan moet je absoluut aanwezig zijn op de Ecomondo 2019 waarbij de focus ligt op Green & Circular Economy. FME organiseert in samenwerking met Holland Circular Hotspot en branchevereniging ENVAQUA een Holland paviljoen.

Welke kerntechnologieën staan centraal tijdens de beurs en conferentie?

  • Afvalverwerking en recycling
  • Biobased Industry
  • Water
  • Lucht
  • Bodemsanering
  • Energie
  • Mobiliteit en omgeving

Het Holland paviljoen biedt naast een collectieve ruimte met facilitaire voorzieningen gelegenheid voor de ontvangst van relaties en de mogelijkheid voor individuele bedrijfspresentaties. De stand krijgt een open, representatieve uitstraling waarbij de Holland branding wordt toegepast voor de zichtbaarheid.

Programmering
Naast een Holland paviljoen wordt in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Rome en het Consulaat- Generaal in Milaan ingezet op verschillende activiteiten zoals de inzet van prominente Nederlandse experts, het organiseren van presentaties en het organiseren van een thematische workshop. Op de Holland lounge zal ook een netwerkevent worden georganiseerd.

Korting op deelname voor leden van ENVAQUA!
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met ENVAQUA, Nicole de Borst, T: 079 3531390 of nicole.de.borst@fme.nl

Impressie Holland Paviljoen Ecomondo 2019