Wilt u zakendoen of kennis opdoen in Boston, de hoofdstad van Massachusetts? Ga dan van 17 t/m 19 juli mee naar het hart van onderzoek en innovatie aan de oostkust van de VS in aanwezigheid van minister-president Mark Rutte, de minister voor Medische Zorg en Sport Bruno Bruins. Ook watergezant Henk Ovink reist mee. Voorzitter VNO-NCW, Hans de Boer, is zakelijk missieleider.

Programma
Het programma bevat specifieke onderdelen toegesneden op de sector en een aantal onderdelen voor alle deelnemers, zoals:

  • Gezamenlijke kick-off en debriefing
  • Netwerkevenementen met geselecteerde counterparts
  • bezoeken aan bedrijven, overheids- en kennisinstellingen
  • sectorspecifieke seminar(s) en/of workshop(s)
  • Holland Trade Dinner

De aanwezigheid van diverse bewindslieden en andere overheidsvertegenwoordigers biedt u een unieke kans om op hoog niveau contacten te leggen en uit te bouwen.

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met dinsdag 30 april 2019. RVO.nl vindt het belangrijk dat de bedrijven en kennisinstellingen die meegaan binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus vallen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie. Vrouwelijke ondernemers worden in het bijzonder aangemoedigd zich aan te melden.