Wil jij je bedrijf presenteren op de belangrijkste Italiaanse beurs en conferentie op het gebied van Cleantech? Dan moet je absoluut aanwezig zijn op de Ecomondo 2019 waarbij de focus ligt op Green & Circular Economy. Ecomondo is een internationaal georiënteerde beurs, waar je bedrijven uit de hele wereld ontmoet.

FME organiseert hier in samenwerking met Holland Circular Hotspot en branchevereniging ENVAQUA een Holland Lounge. Deze lounge wordt ondersteund door de RVO, de Nederlandse Ambassade in Rome en het Consulaat-Generaal in Milaan.

Welke kerntechnologieën staan centraal tijdens de beurs en conferentie?

  • Afvalverwerking en recycling
  • Biobased Industry
  • Water
  • Lucht
  • Bodemsanering
  • Energie
  • Mobiliteit en omgeving

In 2018 is de Ecomondo bezocht door 116.000 bezoekers (waarvan 12.000 internationale bezoekers) en hebben 1.200 exposanten deelgenomen aan de beurs. Tijdens de conferenties en workshops gaven meer dan 1.000 sprekers presentaties over de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

Holland Lounge
De Holland Lounge biedt naast een collectieve ruimte met facilitaire voorzieningen, gelegenheid voor de ontvangst van relaties en de mogelijkheid voor individuele bedrijfspresentaties. De stand krijgt een open, representatieve uitstraling waarbij de Holland branding wordt toegepast voor de zichtbaarheid.

Programmering
Naast een Holland Lounge wordt samen met de Nederlandse Ambassade in Rome en het Consulaat-Generaal in Milaan ingezet op verschillende activiteiten met focus op circulaire economie en E-mobility. Mede in samenwerking met Italiaanse partners zal er een randprogramma worden georganiseerd met de inzet van prominente Nederlandse experts tijdens o.a. de grote nationale conferentie Stati Generali della Green Economy en een Nederlands-Italiaanse workshop. Ook zal er in de communicatie zoveel mogelijk aandacht worden besteed aan de Nederlandse aanwezigheid tijdens de beurs waarbij de synergie met de deelnemers aan de Holland Lounge centraal zal staan. Op de Holland Lounge zal ook een netwerkevent worden georganiseerd.

Deelnamemogelijkheden
De Holland Lounge biedt ruimte voor individuele posterpresentaties, deelname is mogelijk voor €2.700,- ex. BTW per presentatie. Inbegrepen zijn de grondhuur, standbouw, aanmeldkosten, stand toeslagen, organisatie, catering, deelnemersbijeenkomst en de promotionele activiteiten. Extra voorzieningen of maatwerk is mogelijk, hiervoor rekenen wij extra kosten. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of download hier het deelnameformulier

Korting op deelname voor leden van ENVAQUA!
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met ENVAQUA, Nicole de Borst, T: 079 3531390 of nicole.de.borst@fme.nl

Seminar: Kansen op het gebied van Green Economy en E-Mobility in Italië
Wil je meer informatie over de kansen in Italië op het gebied van Green Economy (in het bijzonder E-Mobility) in Italië en over ECOMONDO, de belangrijkste Italiaanse beurs op dit gebied? Kom dan op 14 juni naar het seminar in Den Haag en ga in gesprek met experts op deze terreinen. Meer informatie vind je hier.