Groeien met je (water tech) bedrijf: Hoe doe je dat? Wat kom je allemaal tegen? Hoe kun je versnellen?

Groeien gaat niet alleen over technologie. Kennis hebben van financiering, export, netwerken, marketing en matchmaking en vooral ondernemerschap, zijn net zo goed succesfactoren als de technologie zelf. Dit alles en nog veel meer leer je tijdens WaterLinkNL op 27 juni. De ochtend is exclusief voor leden van Water Alliance. En de middag? Die staat bol van inspiratie, kennisdelen en uiteraard netwerken en is voor iedereen toegankelijk.

Keynote spreker Kees de Jong
De bekende entrepreneur, coach en ‘groei-ambassadeur’ Kees de Jong is de keynote-spreker op het evenement WaterLink. De keuze voor De Jong is niet onlogisch, want de ondernemer, die mede-initiatiefnemer is van nlgroeit, wordt in Nederland beschouwd als dé autoriteit als het gaat om groei. En dat is ook het centrale thema van WaterLinkNL dit jaar. De Jong is zoals gezegd mede-initiatiefnemer van nlgroeit en heeft daarnaast meerdere bedrijven in binnen en buitenland gestart en geleid. Inmiddels is hij investeerder, spreker, schrijver en vooral mentor van snelgroeiende ondernemers. Tijdens WaterLinkNL, in het Van der Valk-Hotel in Sneek, zal hij uit de doeken doen wat volgens hem de sleutelfactoren zijn voor groei.

Kortom: een event waar leden en niet-leden van de Water Alliance in één compacte en efficiënte dag volop informatie én inspiratie kunnen tanken!

Download hier het programma van de dag

Inschrijven kan via wateralliance.nl/waterlink2019