Bent u actief in de watersector of houdt u zich bezig met duurzame voedselproductie? En wilt u uw zaken of bestaande contacten uitbreiden in het op een na grootste land in Afrika? Ga dan van 27 tot en met 31 oktober mee met de handelsmissie naar Ethiopië.

Minister Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking bezoekt in deze periode naast Ethiopië ook omringende landen Zuid-Soedan en Oeganda.

Deelname
Deelname staat vooral open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die hun bestaande activiteiten in Ethiopië willen uitbreiden en versterken. Ook bedrijven en instellingen die hun kansen willen verkennen en start-ups zijn van harte welkom. De focus ligt hierbij op de sectoren: Water en Duurzame Voedselproductie.

Meld u aan. Dit kan tot en met dinsdag 10 september.

RVO.nl vindt het belangrijk dat de bedrijven en kennisinstellingen die meegaan binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus van de missie vallen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie. Klik hier voor meer informatie.