Op 17, 18 en 19 maart 2020 zet Easyfairs de deuren van Evenementenhal Gorinchem open voor de nationale waterbranche. Exposanten presenteren en demonstreren de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie. Bent u een leverancier in één van deze segmenten en wilt u o.a. vertegenwoordigers van waterschappen, drinkwaterbedrijven en de industrie ontmoeten? Dan mag u niet ontbreken tijdens Aqua Nederland Vakbeurs. Zeker niet wanneer u lid bent van ENVAQUA, want dat betekent nog meer voordeel door een deelnamekorting.

Video Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen

3 redenen voor deelname
Nationale vakbeurs
Aqua Nederland Vakbeurs is de enige watervakbeurs in Nederland. Hier netwerkt u drie dagen lang met professionals uit de waterbranche.

Sterke samenwerkingen
Door een nauwe samenwerking aan te gaan met diverse partners uit de markt, zoals ENVAQUA, Water Alliance, NWP en KNW, biedt Aqua Nederland Vakbeurs een breed scala aan kennis en innovaties.

Prijs – Kwaliteit
Maak gebruik van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding inclusief de unieke Full Service Formule. Geniet o.a. van gratis catering op de beursvloer en drie keer een uitgebreide lunch. ENVAQUA leden ontvangen zelfs extra korting op hun deelname!

NIEUW! Next Level
Next Level is de vernieuwde en gemoderniseerde bovenverdieping in Evenementenhal Gorinchem. Hier is ruimte ingericht voor ingenieurs- en adviesbureaus, kennisinstellingen, opleiders of specifieke leveranciers gericht op klimaat, delta en energie. Behoort u tot een van deze partijen? Verenig u dan met exposanten op Next Level en adviseer bezoekers of laat hen kennismaken met uw oplossingen.

Kennisdeling
Wenst u een intensievere deelname aan Aqua Nederland Vakbeurs? Bekijk dan de mogelijkheden om deel uit te maken van het programma. Nieuwe speerpunten zijn circulariteit, veiligheid en voorsprong door techniek en er worden themadagen ingericht voor waterschappen, drinkwaterbedrijven en de industrie. In 2020 wordt Aqua Nederland Vakbeurs wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd.

Bekijk via onderstaande buttons de video, deelnemerslijst en plattegrond om een goed beeld te krijgen van Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen.

Heeft u interesse in deelname aan Aqua Nederland Vakbeurs? Neem dan contact op met het beursteam.