Inclusief deelname aan de collectieve Holland Lounge op deze beurs

Ben jij actief op het gebied van water-, energie- of voedseltechnologie? Neem dan deel aan deze missie naar de World Future Energy Summit (WFES) en ontmoet jouw (potentiële) zakenpartners in de collectieve Holland Lounge op deze Summit tijdens de Abu Dhabi Sustainability Week van 13 – 16 januari 2020.

FME organiseert tijdens deze beurs, in samenwerking met RVO en de Nederlandse Ambassade in Abu Dhabi, een aantrekkelijk collectief programma voor deelnemers. Het doel is om prominent aanwezig te zijn tijdens de WFES. Dit is ook van belang in aanloop naar de Dubai Expo die in oktober 2020 van start gaat.

De World Future Energy Summit is onderdeel van de Abu Dhabi Sustainability week en een wereldwijd industrieplatform dat bedrijven in de energie- en de sustainability sector samenbrengt met hun innovaties op het gebied van schone technologieën en efficiënte oplossingen voor een duurzame toekomst. De WFES is hét B2B sustainability event in de Golfregio.

Programma
Het programma van deze missie bestaat uit:

  • Twee dagen beursbezoek aan de WFES met een collectief programma in het Holland Paviljoen en de mogelijkheid om je bedrijf te presenteren en zakenpartners te ontvangen.
  • Twee dagen collectief bezoekprogramma in Abu Dhabi en Dubai.

Lees meer over de missie op de website van FME.