Goed onderwijs en het aantrekken en behouden van talent is van vitaal belang voor de toekomst van de Nederlandse Watertechnologiesector. Hoe inspireer je je medewerkers en beloon je talent? En hoe verbinden we toekomstig talent met het juiste bedrijf? Waar bevindt zich talent en hoe wekken we hun interesse? Hoe pak je dit aan?

Met de Inspiratie Award ‘Grootste Talent’ spelen wij in op het verbeteren van de zichtbaarheid van de water- en technologiesector. Met als focus: Werken in de watertechnologie nog aantrekkelijker maken. Wij werken hiervoor samen met het ‘ Centre of Expertise Water Technology (CEW)‘.

Daarnaast vinden wij dat ook vindingrijke, creatieve initiatieven om talent aan te trekken en te behouden een podium verdienen! Met de Inspiratie Award ‘Beste Werkgever’ zetten wij dit soort bedrijven graag in de spotlight.

De twee Inspiratie Awards worden uitgereikt op 19 maart tijdens de Aqua NL vakbeurs in Gorinchem.

Schrijf je nu in! Inschrijven kan tot 24 februari aanstaande via onderstaande link(s).

Wat zijn de criteria?

De jury beoordeelt naar eigen inzicht op onderdelen zoals; hoe wordt talent gezocht en gevonden, hoeveel nieuwe instromers zijn er in 2019 geweest en hoe bindt de organisatie op een inspirerende manier hun talent. Instromers kunnen worden beoordeeld op resultaten (technisch, sociaal of commercieel), persoonlijke ontwikkeling of bijvoorbeeld inspireren van zijn/haar collega’s.

De jury bestaat uit een team van experts uit de watertechnologiesector en/of leden van ENVAQUA.

Wat is er te winnen?

Het grootste talent wint naast de award ook een waardecheque en krijgt aandacht via de website, op social media en in komt de nieuwsbrief te staan van ENVAQUA en het CEW.
Ook de beste werkgever wint een award en media-aandacht via website, social media en nieuwsbrief van ENVAQUA.

Schrijf je nu in!

Gebruik een van de onderstaande links om je in te schrijven. Stuur een motivatie van minimaal 250 en maximaal 500 woorden mee en upload wat beeldmateriaal. De foto’s zullen eventueel gebruikt worden voor communicatie via websites, social media en nieuwsbrieven.

Uit de inschrijvingen worden drie genomineerden geselecteerd en die worden in een later stadium gevraagd nog wat extra informatie toe te sturen.

Inschrijven kan tot 27 februari 2020. 

Inschrijving ‘Grootste Talent’ – klik hier
Inschrijving ‘Beste Werkgever’ – klik hier