Dit event zal verplaatst worden naar juni 2020. Nadere informatie volgt zodra bekend.


De expertgroep zwembaden van ENVAQUA nodigt u samen met de Koninklijke Nederlandse Zwembond van harte uit “voor een onderweg naar huis” bijeenkomst op dinsdag 24 maart 2020 tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi van de waterpolomannen in Rotterdam.

In eigen huis moet de mannenwaterpoloploeg van bondscoach Harry van der Meer zich zien te plaatsen voor de Olympische Spelen, later dit jaar. Die kwalificatie vindt plaats in zwemcentrum Rotterdam van 22 tot en met 29 maart.

In deze sportieve ambiance laten wij u kennismaken met de nieuwe strategie van de Koninklijke Nederlandse Zwembond, wordt u op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken van de nieuwe zwemwater regelgeving en heeft u de mogelijkheid om branchegenoten te ontmoeten in een sportieve sfeer tijdens een aansluitende wedstrijd van de waterpolo heren. Onderaan de mail vind je het gehele programma.

Samenwerking en versterking zijn de kernwoorden die omschrijven waar ENVAQUA voor staat. ENVAQUA is een krachtige verbinder en vertegenwoordiger van milieu-en water technologische bedrijven die gelieerd is aan FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. ENVAQUA is het platform voor innovatieve, integrale technologische oplossingen voor een toekomstbestendige circulaire economie. (www.envaqua.nl)

Hartelijke groet,
namens ENVAQUA en de Koninklijke Nederlandse Zwembond

Marcel van den Berg Ben Mansvelder
Voorzitter expertgroep zwembaden Manager marketing, communicatie & partnerships

Klik hier om je aan te melden! Let op: er zijn beperkte plaatsen beschikbaar.

Programma op 24 maart – vanaf 15.30 uur

Lokatie: Sportbedrijf Rotterdam, Annie M.G. Schmidtplein 8, 3083 NZ Rotterdam

15.30 uur Ontvangst en inloop met een kop koffie of thee
16.00 uur Welkom en presentatie strategie KNZB – Ben Mansvelder
16.15 uur Accomodatiezaken KNZB – Robin Reverda
16.45 uur Korte pauze
17.00 uur Ontwikkelingen nieuwe zwemwaterwet – Hans Schoon (Omegam)
17.45 uur Buffet
18.00 uur Voorbeschouwing – Robin van Galen
18.45 uur Naar de VIP plaatsen in het wedstrijdbad
19.00 uur Wedstrijd TeamNL

 

Kosten voor het bijwonen van de sessie zijn € 75,- ex. BTW per persoon.
Het programma, toegang tot de wedstrijd, catering (hapje, drankje en buffet) en een voorbeschouwende sessie van Robin van Galen zijn inbegrepen.

Klik hier om je aan te melden!

*let op er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol is vol*
Na uw aanmelding ontvangt u een deelnamebevestiging met een routebeschrijving.