Beursorganisator Easyfairs heeft zojuist bekend gemaakt dat vanwege het coronavirus de Aqua Nederland vakbeurs is verplaatst van komende week naar 16-18 juni. Door alle maatregelen die inmiddels van kracht zijn en door de bedrijfsrichtlijnen die steeds breder worden afgekondigd, is de verwachting dat er onvoldoende bezoekers zullen komen om de beurs tot een succes te kunnen maken. Lees hier het persbericht van Easyfairs dat zojuist verstuurd is. ENVAQUA heeft in de afgelopen periode steeds het standpunt aangehouden dat het afgelasten van activiteiten alleen zou gebeuren als de beurs niet door zou gaan. We zijn positief over de grondige en consequente aanpak die Easyfairs heeft gehanteerd bij het besluit of de beurs wel of niet door zou gaan.

ENVAQUA stelt alle activiteiten die gepland waren, zoals de ENVAQUA-CEW inspiratie awards, de TechTalk ‘Simuleren, voorspellen en monitoren, samen maken we de drinkwaterwereld slim’, de beurssafari voor de waterschappen en de activiteiten die we samen met RVO organiseerden uit. Via de website en nieuwsbrief zullen we de nieuwe data bekend maken. We vertrouwen erop dat alle betrokkenen ons besluit begrijpen en hopen dat iedereen, sprekers en bezoekers, op de alternatieve datum alsnog met ons samen willen komen.

Voor vragen kunt u terecht bij Ignaz Worm, ignaz.worm@fme.nl.