Wie zijn wij

ENVAQUA (www.envaqua.nl) is het platform voor innovatieve, integrale technologische oplossingen voor een toekomstbestendige circulaire economie en vertegenwoordigt circa 125 lidbedrijven, een jaarlijkse omzet van EUR 4,2 miljard en 20.000 FTE directe werkgelegenheid (CBS, 2017). ENVAQUA verbindt Nederlandse technologiebedrijven die een toekomstbestendige, circulaire economie realiseren en is hiervoor het aanspreekpunt voor vragen en uitdagingen van belanghebbenden. ENVAQUA draagt positief bij aan de vergroting van de verdienkracht en exportkansen van haar leden en werkt samen met haar partners aan bevordering van innovatie en kennisontwikkeling.

Cultuur & Historie

Soms kan 1 + 1, 3 zijn. Voor die samenwerking doen we alles. Maar wel op onze eigen manier. Hierbij past een open cultuur, waar iedereen concreet en duidelijk naar elkaar is. Plezier in en liefde voor ons gezamenlijke vak voert de boventoon. Dit komt voort uit waar we vandaan komen. ENVAQUA zelf bestaat sinds 1 januari 2015. De vereniging komt voort uit twee voorheen onafhankelijke brancheverenigingen Aqua Nederland en de Vereniging van Leveranciers van Milieutechnologie├źn (VLM), beiden opgericht in de jaren ’80 van de vorige eeuw. Ook is ENVAQUA gelieerd aan FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. Verbetering door samenwerking is niet alleen ons doel, maar ook waar we uit zijn voortgekomen. Samenwerken zit in ons bloed.

Samenwerking FME

FME en envaqua

ENVAQUA en FME hebben in 2016 een meerjarenovereenkomst getekend om onze milieu- en watertechnologiebranche verder te blijven helpen. Zo maakt samenwerking ook in de nabije toekomst het verschil. Het ENVAQUA-bureau wordt geleid door Frank Buijs als directeur ENVAQUA.

Statuten en privacyreglement

2015-03-23 Statuten ENVAQUA

Download de Akte statutenwijziging VLM

Privacybeleid ENVAQUA 2018

Privacybeleid ENVAQUA 2018