Nationale Watertechnologie week 2019

Laden Evenementen

Een belangrijk netwerkmoment voor alle professionals uit de Nederlandse waterbranche: De Nationale Watertechnologie Week.

De NWTW 2019 vindt plaats van 19 tot en met 21 maart 2019 in Evenementenhal Gorinchem, gelijktijdig met de Aqua Nederland Vakbeurs 2019. Het programma van de NWTW bestaat uit korte interactieve lezingen en workshops die gedurende de beursdagen plaatsvinden.

Nieuw tijdens de NWTW zijn de dagelijkse Guided Tours langs exposanten met innovatieve toepassingen en ontwikkelingen passend bij de thema’s. Vooraf aanmelden is verplicht en kan eenvoudig via www.nwtw.nl.

Bezoekers van de Nationale Watertechnologie Week bestaan uit professionals uit de watersector, industrieën, eindgebruikers, toeleveranciers en medewerkers van overheden. De Nationale Watertechnologie Week biedt de uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met potentiële klanten en om technologische oplossingen te profileren.

De Nationale Watertechnologie week wordt georganiseerd door ENVAQUA, Netherlands Water Partnership (NWP) en Water Alliance. Neem voor vragen contact op met ons op via:
E: info@nationalewatertechnologieweek.nl
W: www.nationalewatertechnologieweek.nl

 

Let op, als u ook Aqua Nederland Vakbeurs wilt bezoeken registreert u zich dan voor uw beursticket via: www.evenementenhal.nl/aquario-go