Roadshow Water, Energy and Food met thema Dubai Expo 2020

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Op 11 april is er op de WaterCampus een Roadshow Water-Energy-Food met als thema Dubai Expo 2020 (Export Golfstaten) en  Research & Development. Tijdens de bijeenkomst is er gelegenheid om in gesprek te gaan over onderzoeks- en ontwikkelvragen en speeddates met onder andere RVO en TKI Watertechnologie.

Dubai Expo 2020 (Export Golfstaten)
Bent u actief in de Golfregio? Kom dan naar de Roadshow Water Energy Food om met de overheid de economische kansen en mogelijkheden om te zetten naar concrete acties. De Golf regio is belangrijk voor Nederland! Er liggen kansen en er zijn talrijke mogelijkheden om ondersteund te worden in het verzilveren van die kansen.

In deze parallelsessie worden deze kansen én de hulp die je kunt krijgen onderweg naar en ín deze (nieuwe) markt inzichtelijk gemaakt.  De RVO, NL Works en NLinBusiness geven je alles deze middag op een presenteerblaadje!

Wat kunt u nog meer tijdens deze Roadshow verwachten?

  • Informatie over de mogelijkheden die deze deelname aan Dubai Expo 2020 met zich meebrengt.
  • De gelegenheid om in gesprek te gaan over de export kansen in de Golfregio.
  • De gelegenheid om in gesprek te gaan over uw onderzoeks- en ontwikkelvragen.

Speeddates
Tijdens deze Roadshow is er ruimte om uw vraag persoonlijk te stellen tijdens een speeddate met een adviseur van de organiserende partijen.

 

Meer informatie
Hier vindt u de officiële uitnodiging en het programma. Deelname aan deze Roadshow is kosteloos. U kunt zich hier aanmelden.