Waste missie Thailand en Maleisië, inclusief IGEM fair 2019

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Bent u actief in de afvalsector en bent u geïnteresseerd in de ASEAN-markt? Ga dan van 6 tot en met 11 oktober mee met de missie naar Thailand en Maleisië. De missie ondersteunt Nederlandse bedrijven bij het betreden van de ASEAN-markt. De afvalsector omvat onder andere afvalmanagement, collectie en transport, sorteren, recyclen en Waste-to-energy (WtE).

Kansen voor Nederlandse bedrijven in ASEAN-landen
Door de snel groeiende bevolking en economieën in de ASEAN-landen is de verwachting dat de hoeveelheid geproduceerd afval de komende jaren verder toeneemt. Alle ASEAN-landen zijn er inmiddels van overtuigd dat beter afvalmanagement nodig is voor de bescherming van het milieu en de gezondheid van de bevolking. De ASEAN-regio is ook verantwoordelijk voor veel plastic in rivieren en zeeën.

Regeringen willen daarom afvaldumps sluiten en toewerken naar een afname van afval, meer recycling en waste-to-energy (WtE).

Holland Lounge op IGEM Maleisië 2019
Op 9, 10 en 11 oktober bezoekt u de International Greentech & Eco Products Exhibition and Conference Malaysia (IGEM). Dit is de grootste groene b2b-technologiebeurs van Zuidoost-Azië. De beurs verwacht 35.000 bezoekers. Er zijn deelnemers uit meer dan 50 landen.

Tijdens de beurs krijgt u de kans om in contact te komen met potentiële partners in Zuidoost-Azië. De Nederlandse ambassade heeft hier een Holland Connection Point ingericht; een ontmoetingsplaats voor Nederlandse bedrijven en hun relaties. Rondom de beurs zijn er gezamenlijke programmaonderdelen, zoals bedrijfsbezoeken, seminars, individuele matchmaking en netwerkevenementen.

Klik hier om je aan te melden. De inschrijving sluit op 31 juli.