Visiting address:
Everdenberg 7b
4902 TT, Oosterhout NB
info@aquadns.nl
+31 (0) 162 45 79 90
+31 (0) 162 45 66 80

Adviseur:
R. Feijsman
r.feijsman@aquadns.nl
+31 (0) 162 45 79 90

Aqua D&S is een adviesbureau met jarenlange ervaring wat u kan ondersteunen en financieel  adviseert  in het beheersen van de kosten op het gebied van legionellapreventie.

Aqua D&S is in het bezit van het ISO 9001-2008 managementsysteem en de BRL 6010, de beoordelingsrichtlijn voor legionellapreventie adviesbureaus, de richtlijn welke verplicht is gesteld door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Aqua D&S beschikt over het certificaat BRL-K14010-1 voor ultrafiltratie. Ultrafiltratie is een alternatieve techniek voor legionellapreventie en verwijdert schimmels, bacteriën en virussen, zodat u veilig en schoon drinkwater heeft.

Aqua D&S draagt er dan ook zorg voor dat haar medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van legionellapreventie. Bij een controle van Ministerie van Infrastructuur en Milieu, of door een inspecteur van het waterleidingbedrijf, dient uw installatie in orde te zijn. Wij zullen ook tijdens deze controle(s) indien gewenst aanwezig zijn en u ondersteunen hierin daar wij volledig op hoogte zijn van de wetgeving in ons vakgebied.

Wij hebben een samenwerking met onafhankelijke bedrijven; installateurs welke indien nodig ingeschakeld kunnen worden om eventuele aanpassingen uit te voeren op het gebied van legionellapreventie. Deze samenwerkende bedrijven werken  geheel conform de wet en regelgeving en voeren dan ook de adviezen uit die in onze  rapportage staan omschreven.

Aqua D&S gaat voor een praktijkgericht efficiënte oplossing en biedt u maatwerk in een totaalconcept. Schoon en veilig drinkwater uit iedere kraan, veilig water voor nu en in de toekomst.

Services

Consultancy


Neem contact op met Aqua D en S B.V.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Other members