Visiting address:
Ruychrocklaan 121
2597 EL, 's-Gravenhage
info@ateca.nl
+31 (0) 70 362 81 75

Directeur:
ir. M. Engelenburg
markengelenburg@ateca.nl
+31 (0) 70 362 81 75

Schoon (drink)water uit elke kraan in Nederland. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Er komt echter heel wat bij kijken. Een simpele, onschuldig ogende bacterie in het water, zoals legionella, kan levensbedreigend worden. Wij zijn ervan overtuigd dat dit nooit hoeft te gebeuren! Wij geloven in schoon en veilig drinkwater en dat ook uw omgeving 100% legionella veilig kan worden.

Dit doen wij middels het ICA-systeem. Dat in de afgelopen 12 jaar al op meer dan 130 prioritaire locaties in Nederland voor een blijvend legionella veilige omgeving heeft gezorgd. Uniek aan het ICA-systeem is de ICA-ServiceLink, waarmee het systeem continu wordt gemonitord. Zowel ATECA als de klant hebben zo te allen tijde inzicht in de werking van het systeem.

Gegarandeerd 100% legionellavrij
Het grootste verschil met andere preventietechnieken is dat het ICA-systeem in de gehele drinkwaterinstallatie actief is. De ervaring leert dat als de biofilm eenmaal ‘schoon’ is, er geen legionella meer te vinden is aan de tappunten. Het legionella probleem wordt dus verwijderd.

Door onze jarenlange ervaring, de bewezen effectiviteit van het ICA-systeem en ons unieke servicesysteem kunnen wij een ‘niet goed – geld terug’ garantie geven op een 100% legionella veilige (drink)waterinstallatie tot aan de tappunten.

Grote besparing
Dankzij het ICA-systeem hebben de prioritaire locaties hun vaak langdurige strijd tegen legionella kunnen staken. ATECA garandeert een legionella veilige locatie binnen zes maanden. Wij nemen u alle zorgen uit handen. Dit levert een duidelijk energie-, water- en kostenbesparing op.

Ons doel
Samenvattend kunnen wij stellen dat wij een duidelijk doel voor ogen hebben, te weten een legionella vrije omgeving. Zonder gevaar of risico voor personeel, bewoners, klanten, bezoeker of patiënten. Alle verdere administratie en regelgeving is uiteraard geregeld, maar bijzaak.

Neem contact op met ATECA watercare and services B.V.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Other members