Visiting address:
Hoofdveste 13
3992 DH, HOUTEN
Nederland
lab@blygold.nl
+31 (0) 30 634 43 40
+31 (0) 30 634 43 22

Sales Manager, Adviseur:
M. Westerlaken
westerlaken@blygold.com
+31 (0) 30 634 43 40

Blygold Laboratories B.V. is een onafhankelijk onderzoekslaboratorium, gevestigd in Houten. Al meer dan 25 jaar is Blygold Laboratories specialist op het gebied van Legionella, lucht, corrosie en binnenklimaat.

Op het gebied van Legionella kunnen wij u van dienst zijn met bemonsteringen, het uitvoeren van Risicoanalyses en het opstellen van Beheersplannen (KIWA BRL 6010 gecertificeerd). Daarnaast hebben wij de mogelijkheid tot het analyseren van watermonsters op diverse parameters.

Onze dienstverlening in op het gebied van lucht en binnenklimaat omvat het uitvoeren van visuele inspecties van HVAC systemen, het microbiologisch bemonsteren van lucht en oppervlakken en thermisch comfort en luchtkwaliteit onderzoeken. Verder zijn wij ook in staat om operatiekamers en cleanrooms te valideren.

Legionella onderzoek vindt plaats onder accreditatie van de RvA (uitbesteed). Deze diensten zijn in de menubalk aangegeven met een ‘Q’. Als u geïnteresseerd bent in wat we voor uw organisatie kunnen betekenen, belt u dan gerust of stuur een berichtje.

Equipment / Techniques

Neem contact op met Blygold Laboratories B.V.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Other members