Visiting address:
Tweede Industrieweg 1
9900 AH, Appingedam
info@bollegraaf.com
+31 (0)596 65 43 33
+31 (0)596 62 53 90

Directeur:
E. Tenfelde
e.tenfelde@bollegraaf.com
+31 (0) 596 65 43 56

Balenpersen

De Bollegraaf balenpersen verwerken hoeveelheden afvalstoffen tot homogene balen. De persen zijn geschikt voor oud papier en andere volumineuze materialen. Ook kunststoffen, plastics, blikjes en textielafvallen kunnen probleemloos verwerkt worden.

Sorteersystemen

Sorteersystemen zijn geschikt vaar oud papier, voorgesorteerd afval en de meest uiteenlopende soorten industrieel en huishoudelijk afval. Zo levert Bollegraaf kettingtransporteurs, sorteerbanden, scheidingsmagneten, luchtseparatiesystemen, trommels en zeven.

Archiefvernietigers en shredders

De Bollegraaf archiefvernietiger is geschikt vaar documenten, computerlijsten, ponskaarten en zelfs complete archieven. De Bollegraaf shredder verkleint zonder problemen een gevarieerd materiaalaanbod: van kartonplaten tot kakers, van archieven tot vellen papier.

Transportbanden

Bollegraaf levert verschillende transportbanden, zoals kettingtransporteurs, glijbanden en draagbanden. De transportbanden worden toegepast als aanvoerband van balenpers en shredder of gebruikt in sorteerbanden. Ze staan garant voor een laag energieverbruik bij een hoge capaciteit. Bovendien is voor de Bollegraaf machines een minimale inzet nodig van het personeel.

Bollegraaf. Big making in recyclables small.

 

Neem contact op met Bollegraaf Recycling Machinery B.V.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Other members