Visiting address:
Coenecoop 1
2741 PG, Waddinxveen
Nederland
sales@bwtnederland.nl
+31 (0) 88 750 90 00
+31 (0) 88 750 90 90

Marketing Manager:
D. Schaessens
sales@bwtnederland.nl
+32 2 758 03 30

BWT – For You and Planet Blue

 – dit drukt onze missie uit; het ontwikkelen van waterbehandeling producten en services die economisch werken en het milieu ontzien. Dit is vanaf de start van ons bedrijf in zijn huidige vorm in 1990 zo geweest. Sinds die dag, hebben BWT producten en processen de toon gezet en wereldwijd de technische standaard wereldwijd bepaald. Vandaag de dag is BWT Europa's toonaangevende leverancier van water technologie.

Meer dan 2700 medewerkers hebben als doel om huishoudens, (farmaceutische) industrie, handel, hotels en overheden te voorzien in hun behoefte aan de maximale veiligheid, hygiëne en gezondheid in hun dagelijks contact met water, het levenselixer, door het gebruik van innovatieve, economische en ecologisch verantwoorde processen en technieken.

BWT biedt producten, waterbehandeling systemen en services voor:

  • drinkwater
  • water voor de (farmaceutische) industrie en proces water
  • CV water
  • boiler- en koelwater
  • water t.b.v. luchtbehandeling
  • water voor zwembaden en spa's

Het technologisch leiderschap in alle gebieden van waterbehandeling, wordt gevormd in de BWT innovatie centra, waar constante Research & Development van processen voor filtratie, ionenwisseling systemen voor demineralisatie, ontharding, decarbonatatie, membraan technologieën (micro-, ultra-,  nanofiltratie, omgekeerde osmose), puur stoom generatoren, puur water destillatoren, UV systemen, Ozon generatoren, elektrolyse, elektrodialyse, elektro de-ionisatie, chloordioxide generatoren en doseerpompen plaatsvindt.

De producten worden toegepast om optimale waterkwaliteit te behalen. met haar unieke high-performance membranen voor brandstofcellen neemt BWT deel aan het ontwerpen van schone en duurzame energievoorziening in de 21e eeuw.

Zowel bij het "Point of Entry" bij de binnenkomst van de waterleiding of bij het "Point of Use" van het water, hebben de BWT producten, 'Made in Europe' zich in talloze toepassingen bewezen.

Met de nieuwe gepatenteerde Magnesium-Mg2+ tafel waterfilters voor het bereiden van thee en koffie, filters voor koffiemachines, vending automaten, bakovens en stoomovens, drinkwater dispensers,maar ook met de omgekeerde osmose systemen en UV installaties, biedt BWT innovatieve, compacte producten voor de beste water kwaliteit voor de gebruiker.

Services

Supply


Neem contact op met BWT Nederland B.V.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Other members