Visiting address:
Nijverheidsstraat 32
2802 AL, GOUDA
info@cameuse.nl
+31 (0) 182 52 72 55
+31 (0) 182 52 62 64

Account manager Western Europe Environmetal applications:
J. van den Bon
jurgen.vandenbon@carmeuse.com
+31 (0) 182 52 72 55

Met meer dan 150 jaar ervaring is Carmeuse een toonaangevende producent van kalk met een hoog calciumgehalte, dolomitische kalk, chemische kalksteen en aggregaatproducten uit fijngemalen kalksteen, die een essentieel onderdeel zijn van belangrijke nijverheden als de staalproductie, de energiesector, milieudiensten en de bouwsector.

De producten van Carmeuse maken staal sterker, lucht schoner, water zuiverder en zorgen ervoor dat wegen langer meegaan. Ze zijn een essentieel bestanddeel van de materialen waarmee wereldwijd infrastructuur wordt gebouwd en vernieuwd.

Carmeuse Western Europe heeft 8 productiesites in België (5), Nederland (1) en Frankrijk (2), en een hoofdvestiging in Seilles (België). Carmeuse Western Europe telt meer dan 400 personeelsleden, die stuk voor stuk gedreven zijn door een passie voor succes, kwaliteit, efficiëntie en respect voor het milieu.

Als familiebedrijf gevestigd in Louvain-la-Neuve, België, wordt Carmeuse geleid op basis van sterke waarden en principes, die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Het bedrijf is een internationale speler en is actief in West-, Centraal- en Oost-Europa, Afrika, Azië en Noord-Amerika.

Neem contact op met Carmeuse Nederland

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Other members