Visiting address:
Landdrostlaan 45
7327 GM, APELDOORN
info@croon.nl
+31 (0 )55 539 08 05
+31 (0) 55 539 09 99

Contact person:
J. Hurenkamp
jan.hurenkamp@croon.nl
+31 (0) 55 539 08 34

Elektrotechniek heeft de kracht om objecten tot leven te wekken. Om gebouwen te laten zien wanneer de zon zo fel is, dat de zonneschermen naar beneden moeten. Of te voelen wanneer de verwarming aan moet. Tunnels kunnen ongelukken signaleren en automatisch de juiste maatregelen nemen. Wegen reageren op files, fabrieken draaien een groot deel van hun productie zonder menselijke tussenkomst. Elektrotechniek wordt steeds slimmer en maakt meer mogelijk. Het zorgt ervoor dat alles met alles, en iedereen met iedereen kan communiceren. Het maakt ons leven steeds aangenamer, makkelijker, veiliger en efficiënter. De wereld elektrificeert.

Croon is Nederlands grootste in elektrotechniek gespecialiseerde bedrijf. Al meer dan 135 jaar lopen we voorop bij nieuwe ontwikkelingen. We leven elektrotechniek. Ook in deze tijd, waarin de rol van elektrotechniek steeds belangrijker wordt, zijn wij een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. We hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden. Daarbij zoeken we altijd de verbinding. Met collega’s, klanten, met andere organisaties en bedrijven.

Designed to operate

Ook al zijn we elke dag met intelligente elektrotechniek bezig, het gaat ons nooit om de techniek op zich. De toegevoegde waarde voor onze klant of de eindgebruiker staat altijd voorop. Bij alles wat we doen, vragen we ons af: hoe kunnen we onze klanten duurzaam sterker en beter maken, hoe maken we het leven van de eindgebruiker makkelijker? Het gaat ons niet om de lampen, maar om het licht. Niet om de detectoren, maar om de veiligheid. Niet om de regelkasten, maar om de productie van de fabriek. Dit noemen we Designed to Operate.

Wij kennen de waterketen

Voor iedereen die water ‘managed’ is Croon dé technische dienstverlener. We werken voor waterschappen, gemeenten en industriële ondernemingen. Betrouwbare installaties die, met behulp van geavanceerde bedieningsconcepten, zowel lokaal als op afstand bestuurbaar zijn, zorgen voor een optimale waterhuishouding. Zodoende garanderen wij de beschikbaarheid en de kwaliteit van het water.

Slim omgaan met energie

Wie slim omgaat met energie, draagt niet alleen bij aan het milieu, maar verhoogt ook zijn kostenefficiency. We werken voor gerenommeerde klanten in de hele energiesector. Het belang van een goede en slimme energiehuishouding is voor ons vanzelfsprekend.

Neem contact op met Croonwolterendros

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Other members