Visiting address:
Yndustrywei 3
8501 SN, JOURE
info@dmt-et.nl
+31 (0) 513 63 67 89
+31 (0) 513 63 68 41

Directeur:
E.H.M. Dirkse
edirkse@dmt-et.nl
+31 (0) 513 48 26 40

DMT Environmental Technology bestaat sinds 1987 en is uitgegroeid tot een bedrijf met zes vestigingen en verkoopkantoren over de hele wereld. Ons hoofdkantoor zit in Joure, daarnaast hebben we verkoopkantoren in Montreal in Canada, in Oregon Amerika en sinds kort ook een kantoor in Kuala Lumpur in Maleisië.

Onze missie is het creëren van een heldere en welvarende toekomst en daar bedoelen we mee dat we in onze toekomst de welvaart kunnen behouden met behulp van technologie, met behulp van onze producten die niet uitgaan van het uitputten van onze aardbol met fossiele brandstoffen. Wij zijn gericht op het creëren van de circulaire economie, waarbij afval wordt hergebruikt of dat er energie uit wordt gewonnen. En dat doen wij met behulp van gestandaardiseerde, schaalbare producten op dit gebied die wij over de hele wereld vermarkten.

Het opwaarderen van biogas wat vrijkomt uit het vergisten van afvalwater of slib doen we met membranen waarbij we de niet nuttige en schadelijke componenten verwijderen. Dan houd je schoon methaan over en dat kun je gebruiken als een schone variant van aardgas. Dit groene gas is geschikt voor huishoudens, industrie en mobiliteit. Maar je kunt het ook vloeibaar maken waardoor het brandstof wordt voor scheepvaart en trucks. Dit is fossiel vrij en heeft vele voordelen ten opzichte van fossiele brandstoffen, dus het is de energie van de toekomst.

Onze toekomstplannen zijn ambitieus. We zijn bezig met een groeicurve, ook in de toekomst willen we verder gaan uitbouwen, met nieuwe vestigingen over de hele wereld. Nieuwe markten gaan benaderen, nieuwe markten gaan bewerken en daarnaast willen we nog een paar baanbrekende producten gaan ontwikkelen die bijdragen aan de energietransitie. Bijdragen aan een duurzame en welvarende wereld.

 

Voor meer informatie ga naar www.dmt-et.com

Neem contact op met DMT Milieutechnologie bv

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Other members