Visiting address:
Kalkovenweg 13
2401 LJ, ALPHEN AAN DEN RIJN
dp@dp.nl
+31 (0) 172 46 89 20

Manager Business Development:
R. van Leeuwen
r.vanleeuwen@dp.nl
+31 (0) 172 48 83 98

Duijvelaar Pompen (DP) is de handelsnaam waarmee DP Industries, en de daaraan gelieerde vennootschappen, op de Nederlandse markt actief is. Daarbuiten wordt DP vertegenwoordigd door een dealernetwerk  van meer dan 100 dealers in ruim 70 landen, die de producten en diensten verkopen onder de naam DP-Pumps.

Duijvelaar Pompen maakt deel uit van de Duitse multinational, KSB AG, één van de grootste pompenfabrikanten ter wereld met een omzet van ruim 2 miljard euro en ruim 16.000 werknemers.

Wat doen we?

Duijvelaar Pompen is gespecialiseerd in de fabricage en installatie van pompen en pompinstallaties op het gebied van schoon- en vuilwater. Daarnaast beschikt DP over een grote serviceafdeling voor het onderhoud van zowel de eigen producten als die van andere fabrikaten.

DP heeft het gehele traject van ontwerp tot onderhoud in eigen hand, waarbij we de keten van advies, ontwerp, productie, installatie, onderhoud en service in samenwerking met de klant doorlopen. Zo'n 320 medewerkers verdeeld over 19 afdelingen in één pand in Alphen aan den Rijn gebruiken dagelijks hun talent om Duijvelaar en zichzelf te laten groeien.

Naar het moederbedrijf toe treedt DP, naast leverancier, ook op als kenniscentrum voor verschillende productlijnen over de hele wereld.

Ons dagelijks handelen wordt gekenmerkt door:

  • Open communicatie
  • Creativiteit
  • Kwaliteit
  • Pragmatisme

Wat is ons doel?

Duijvelaar Pompen heeft tot doel om marktleider te blijven van producten en diensten voor het transport van schoon- en vuilwater voor de Nederlandse markt. Daarnaast is DP internationaal een toonaangevende fabrikant van RVS verticale pompen en pompinstallaties voor transport van schoon- en vuilwater.

Neem contact op met DP Pompen B.V.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Other members