Visiting address:
Goorsestraat 1
7041 GA, ‘s-HEERENBERG
sales@genap.nl
+31 (0) 314 66 16 44
+31 (0) 314 66 21 37

Contact person:
D. van Regteren
d.vanregteren@genap.nl
+31 (0) 314 66 16 44

Genap is dé specialist op het gebied van folieconstructies en folietoepassingen in de tuin- en landbouw en voor projecten ten behoeve van grond-, weg- en waterbouw (GWW). In onze productielocatie in 's-Heerenberg produceren we folieconstructies op maat. Daarnaast hebben we een eigen laboratorium en ontwerpbureau.

Dagelijks werken onze gecertificeerde monteurs wereldwijd aan oplossingen voor het keren, opslaan, afdekken en tegenhouden van diverse vloeistoffen, vaste stoffen en gassen. Recent is de ontwikkeling en productie van oplossingen voor de opslag van drinkwater hieraan toegevoegd. Want de vraag naar wateropslag neemt wereldwijd toe en de mogelijkheden van kunststoffolies zijn op dat vlak divers, duurzaam en betaalbaar.

Vanaf het ontwerp tot het realiseren van de oplossing hebben we alles in eigen hand en kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. Niet voor niets is Genap in de afgelopen 60 jaar uitgegroeid tot Europa's meest toonaangevende organisatie in het verwerken en toepassen van kunststoffolie.

Neem contact op met Genap B.V.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Other members