Visiting address:
Oogstweg 9
8256 SB, BIDDINGHUIZEN
info@gicom.nl
+31(0)321-332682
+31(0)321-332784

Contact person:
G. Groenenboom
info@gicom.nl
+31 (0) 321 33 26 82

GICOM realiseert sinds 1984 indoor composteringsinstallaties en installaties voor het biologisch drogen van organische reststromen. In deze installaties worden afval stromen omgezet tot bruikbare grondstoffen. Bij compostering gaat het meestal om GFT, groenafval of tuinbouwafval waar compost voor de land- en tuinbouw van wordt gemaakt, paarden- en kippenmest waarmee champignonsubstraat wordt gemaakt, of compostering als voorbewerking voor een volgend proces.

Restafval, vergist residu, mest of slib uit de waterzuivering kan in GICOM tunnels biologisch gedroogd worden. Hierdoor verminderd de massa, is materiaal veel effici├źnter te sorteren en gaat de calorische waarde omhoog. Materiaal wordt ook geurvrij, waardoor opslag vereenvoudigd wordt.

Het GICOM composteringssysteem is gebaseerd op het intensief en gecontroleerd beluchten van te composteren materiaal in een afgesloten modulaire ruimte: de Tunnel. In de tunnel kan de afbraak van organische stof en verdamping van vocht nauwkeurig gestuurd worden, waarbij overlast voor de buurt tot een minimum beperkt blijft.

GICOM helpt klanten met ontwerpen, bouwkundig advies, en uiteraard een vakkundig geïnstalleerde en flexibele klimaatinstallatie. Uiteraard worden de installaties in het bedrijf gesteld. Wereldwijd en in alle klimaatzones.

Neem contact op met Gicom B.V.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Other members