Visiting address:
Klein Rome 16
6681 PB, Bemmel

Managing Director:
Harry Polman
hpolman@h2obfs.com
0629389948

H2O Biofouling Solutions B.V. (H2O BFS) werd opgericht met de missie om economische en ecologische oplossingen te bieden voor het beheersen van biofouling in industriële watersystemen. Met ruim 25 jaar internationale ervaring in diverse type industrieën en watersystemen heeft H2O BFS een brede kennis opgebouwd betreft het oplossen en voorkomen van biofouling problemen. De klanten van H2O BFS zijn onder andere Energiecentrales, O&G, Chemische industrie, Desalination plants, Afvalverbrandingsinstallatie (AVI).

De ervaring opgedaan in de afgelopen 25 jaar heeft geleerd dat biofouling en de impact daarvan nauw samenhangen met locatie specifieke eigenschappen. De oplossingen die H2O BFS biedt zijn daarom altijd gerelateerd aan de locatie specifieke condities. Om die reden kan H2O BFS een gegarandeerde kosteneffectieve oplossing bieden om biofouling problemen te voorkomen en te bestrijden die voldoen aan alle overheidsvoorschriften met betrekking tot lozingslimieten.

H2O Biofouling Solutions B.V. biedt de volgende diensten en producten:

  • Advies met betrekking tot biofoulingbestrijding in koelwatersystemen (doorstroom en open recirculatie systemen met koeltorens)
  • Root Cause Analyse van de oorzaak van biofouling (gerelateerde) operationele problemen.
  • EcodosingTM en Pulse-Chlorination®, optimale kostenbesparende biofouling controle procedures.
  • Biofouling monitoring services met biomonitoringssystemen voor real-time inzicht in het risico van biofouling opbouw in een watersysteem (zowel macro and micro fouling).
  • Opstellen biofouling controle procedures, inclusief monitoringsplannen.
  • Milieueffectstudies en veldonderzoek betreffende impact van lozingen.
  • Trainingscursussen gericht op alle gerelateerde facetten in relatie tot biofouling in koelwatersystemen.

H2O Biofouling Solutions B.V. heeft een netwerk van lokale experts in diverse landen. H2O BFS is toegewijd om biofouling problemen in industriële inlaat- en koelwatersystemen te voorkomen met een kosten efficiënte aanpak die tevens een verminderde milieu belasting oplevert, zowel naar het ontvangende water als een reductie in CO2 uitstoot.

Usage/subjects

Water


Equipment / Techniques

Neem contact op met H2O Biofouling Solutions B.V.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Bericht

Other members